spacer
spacer search

solgull.com
Fjernadopsjon av katt (webside under oppføring)

Search
spacer
Vi skriver i Les Mer om nyheter/saker
Image

header
Main Menu
Hjem
Kontakt oss
Søk
Fortellinger
Dikt og Eventyr
Gode Råd
Myter og ordtak
Fjernadopsjon
 
Hjem arrow Myter og ordtak arrow Katten Oscar forutser hvem som skal dø

Katten Oscar forutser hvem som skal dø PDF Skriv ut Epost
Skrevet av Ellen Howley   
Friday 24. August 2007
Fakset fra ABC Nyheter


Jeg ønsker å fortelle videre til dyrevenner historien om katten Oscar.  Historien er litt trist, men også veldig interessant da vi kommer inn på tema om kattens hemmelige verden og egenskaper.


"Katten Oscar er ikke som andre katter, men kan forutse hvem som skal dø.  Den firbeinte dødsengelen tar sjelden feil.


Hele 25 ganger har den to år gamle katten varslet dødsfall på et aldershjem på Rhode Island i USA, ved å legge seg hos pasienter noen å timer før livet ebber ut.


Kattens varsling regnes nå som så nøyaktig at aldershjemmet har begynt å varsle de pårørende dersom Oscar markerer hvem som står for tur.


Han tar ikke ofte feil. Han ser ut til å forstå når pasienter er i ferd med å dø, sir dr. David Dosa som forteller den utrolige historien i siste utgave av New England Journal of Medicine.


Mange familiemedlemmer finner en viss trøst i dette.  De setter pris på det kameratskapet katten gir deres kjære når de dør, sir dr. Dose.


Oscar kom til Steere-aldershjemmet som kattunge og de ansatte oppdaget etter rundt seks måneder hvilke spesielle evner han hadde.


I likhet med legene begynte katten å gå runder hos pasientene og både snuste og studerte dem nøye.  Når Oscar til slutt slo seg til ro ved siden av noen, gikk det ikke mange timene før de døde.


Friske og raske mennesker er Oscar derimot mer reservert mot, konstaterer dr. Dosa."P.S.  Jeg håper ikke å få en katt i sengen min i natt.  Muligens kan det være et varsel, eller et tegn på å oppsøke en lege.  Kanskje katten vet mer om min helse enn det jeg gjør!!

E.HowleySist oppdatert ( Friday 24. August 2007 )
< Forrige   Neste >
spacer

 
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer