spacer
spacer search

solgull.com
Fjernadopsjon av katt (webside under oppføring)

Search
spacer
God Nyhet
San Francisco forbyr all salg av pels.Noe for dette landet å  tenke på??
Burde ikke Fremskrittspartiet nå, med den styrke den har i regjeringen, gjøre en innsats for dyrevelferd? De har vært i forkant av de andre partiene for å fjerne pelsavl og de har nå anledning til å vise sin styrke.

Leser idag om dårlig dyrevelferd.  21,000 kyllinger døde under et tak som falt sammen. Det gjelder profit og dårlig uansvarlig forhold som disse uskyldige kyllingene er tvunget til å leve under.  For det er ansvar for liv det gjelder !!  Mattilsynet burde snarest sjekke forholdene under hvilke alle dyr oppholder seg. Det er Mattilsynets ansvar og jobb å sørge for dyrenes livskvalitet og trygge forhold.

  
header
Main Menu
Hjem
Kontakt oss
Søk
Fortellinger
Dikt og Eventyr
Gode Råd
Myter og ordtak
Fjernadopsjon
 
Hjem arrow Myter og ordtak arrow Helbredende virkning og Historien om Piletreet

Helbredende virkning og Historien om Piletreet PDF Skriv ut Epost
Skrevet av Ellen Howley   
Thursday 09. March 2006

Helbredende virkning og Historien om Piletreet

Magno-terapi med helbredende virkning

Det er uvisst hvorfor magno-terapi har en helbredende virkning og reduserer smerter hos dyr.  Som terapi brukes metoden til ryggsmerter, stive ledd og svake muskler.  Metoden brukes derfor for det meste mot kroniske smerter dyret har pådratt seg etter skader og ulykker. Eldre dyr kan også ha nytte av en slik terapi.  Alle dyr har en elektro-magnetisk felt og har jern i blodet i form av hemoglobin.  Teoretisk sett kan man derfor forstå hvorfor kroppen reagerer positivt til magno-terapi, men det er ikke lett å forklare hvordan helbredningen skjer.  Magneten kan bæres i dyrets halsbånd. Det er 2 typer som anbefales:  Magnopulse og Bioflow.  Det kan ta 2 til 3 uker før man ser forbedring i tilstanden.

Katten maler med helbredende virkning

Hvorfor maler katten? Mennesket har lurt på dette i flere tusen år.  Nesten alle dyr i kattefamilien maler, katten enten det er en villkatt eller en tam katt, løver og  puma, men ikke tigeren.  Katten maler når den er fornøyd, men den maler også når den er skadet.
Heldigvis blir katten fort frisk etter en skade til lem eller indre organer.  Myten forteller oss om kattens ni liv, om hvordan den overlever fall fra høyder og andre turbulente hendelser.  Vi hører om hvordan den klarer seg mot enhver forventning.
Er det kun en tilfeldighet eller en annen grunn, kan man spørre seg?  Forskere i Nord-California har oppdaget at når katten maler starter en helbredende mekanisme i katten som bidrar til at skaden helbredes raskere og bedre.  Når huskatten maler har den en lydfrekvens mellom 27 – 44 hertz.  Liknende lydfrekvens på mellom 20 – 50 hertz. har bidratt til forbedring av beinskader hos mennesker.  Ultralydbehandling av mennesker har en positiv virkning.  Forskere tror bruk av lydfrekvens kan hjelpe mennesker som lider av beinskjørhet.
Hemmeligheten til kattens ni liv er dens evne til å male.  Katten bruker lydfrekvensen til å helbrede seg selv og takket være katten og forskning på denne helbredende mekanismen kan nye metoder hjelpe oss mennesker også.


Piletreet

Image

En gammel legende fra Polen forteller om en pusemor som satt og gråt ved elvebredden.  Kattungene hennes var så opptatt av å forfølge sommerfugler at de hadde falt hodekulls uti vannet.  Pusemor var hjelpeløs, det var ingen som kunne redde kattungene.  Ved elvebredden vokste store frodige piletrær med dype tørste røtter og hengende greiner som strakte seg utover elva.  Piletrærne ville gjerne hjelpe kattungene og de tøyde sine lange greiner ut så langt de maktet slik at kattungene kunne gripe tak i greinene og redde seg til land.  Etter flere strabasiøse forsøk lykkes det kattungene å få tak i greinene og alle kom trygt tilbake til pusemoren, som fremdeles gråt, men denne gang gråt hun av glede.  Siden har, hver eneste vår, pelskledde knopper prydet den yttereste delen av greinene hvor kattungene klamret seg fast og således reddet livet.

Sist oppdatert ( Saturday 22. September 2012 )
< Forrige   Neste >
spacer

 
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer