spacer
spacer search

solgull.com
Fjernadopsjon av katt (webside under oppføring)

Search
spacer
God Nyhet
San Francisco forbyr all salg av pels.Noe for dette landet å  tenke på??
Burde ikke Fremskrittspartiet nå, med den styrke den har i regjeringen, gjøre en innsats for dyrevelferd? De har vært i forkant av de andre partiene for å fjerne pelsavl og de har nå anledning til å vise sin styrke.

Leser idag om dårlig dyrevelferd.  21,000 kyllinger døde under et tak som falt sammen. Det gjelder profit og dårlig uansvarlig forhold som disse uskyldige kyllingene er tvunget til å leve under.  For det er ansvar for liv det gjelder !!  Mattilsynet burde snarest sjekke forholdene under hvilke alle dyr oppholder seg. Det er Mattilsynets ansvar og jobb å sørge for dyrenes livskvalitet og trygge forhold.

  
header
Main Menu
Hjem
Kontakt oss
Søk
Fortellinger
Dikt og Eventyr
Gode Råd
Myter og ordtak
Fjernadopsjon
 
Hjem arrow Myter og ordtak arrow Venus og katten

Venus og katten PDF Skriv ut Epost
Skrevet av Ellen Howley   
Sunday 18. June 2006
Venus og katten

Image

Det var en gang en katt som ble så forelsket i en kjekk ung mann at hun spurte gudinnen Venus, som er romersk gudinne for skjønnhet og kjærlighet, til å forvandle henne til en kvinne.  Venus forvandlet henne til en ung vakker attraktiv kvinne og den unge mannen forelsket seg med en gang og innen kort tid giftet de seg.

En dag bestemte Venus seg for å finne ut om katten hadde forvandlet sine vaner så vel som sitt utseende.  Venus fant ei mus og lot den få springe fritt rundt i huset til de nygifte.  Med en gang begynte den unge kvinnen å hoppe og løpe rundt etter musa for å fange den.  Gudinnen Venus ble så skuffet over oppførselen at hun forvandlet den unge kvinnen tilbake til en katt igjen. 

Sist oppdatert ( Thursday 12. October 2006 )
< Forrige   Neste >
spacer

 
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer